Težký terén nás při cestě za vítězsvím hodně potrápil!!!

30.05.2010 16:14

FK KERHARTICE - Žichlínek

 

( 3 : 1 ) 3 : 2

 

Branky: 5. Dlabola ( Martinec K. ), 7. Dlabola, 42. Dlabola ( Beyer )

Sestava: Váně- Hanus, Badač, Vašátko, Kyral – Kopeček, Brodský, Březina ( 45. Chlumecký ), Beyer – Dlabola, Martinec K. ( 45. Chládek )

 

1. poločas
Dnešní utkání se hrálo na velmi těžkém terénu, který byl hodně promočen vydatným deštěm před utkáním a poté během utkání. To však naše mužstvo nepoznamenalo a v 5. minutě si odražený míč Martince K. našel Dlabola a pohodlně skóroval k tyči 1:0. V 7. minutě to už bylo o dvě branky, kdy Dlabola zahrával standardní situaci a míč na mokrém terénu nepříjemně brankáři skočil a zastavil se až v síti. 2:0. V 9. minutě našel uličkou Kopeček Dlabolu, který mohl vsítit poměrně rychlý hattrick, ale branku přestřelil. Ve 14. minutě se hosté dočkali snížení kdy nenápadná střela skončila až v síti 2:1. V 19. minutě skvěle zasáhl brankář Váně. Ve 23. minutě měl další velkou šanci Beyer, ale brankář byl proti. Ve 32. minutě hosté jen těsně minuli odkrytou branku. Ve 42. minutě z protiútoku našel Beyer Dlabolu a ten míč pohodlně poslal podel brankáře 3:1. Ve 44. minutě se velmi aktivní hráč Dlabola dostal do další šance, ale čtvrtou branku nedal. 

 

2. poločas

Ve 48. minutě hostující brankář vyrazil nenápadnou střelu Chládka. V 53. minutě brankář Váně ukázal parádní zákrok, kdy tygřím skokem vyrazil téměř jistou branku na roh. V 66. minutě Chládek opět brankáře nepřekonal. V 76. minutě postupoval Chládek sám na brankáře, ale opět mu nebylo přáno respektive brankář ho vychytal. V 78. minutě hosté trefují břevno naší branky, kdy osamocený hráč na penaltě se mohl zeptat kam to brankář Váně chce. V 87. minutě po nedůrazu v našem pokutovém území hosté skóre symbolicky korigují 3:2. Vzhledem k průběhu utkání a klimatickým podmínkám bych chtěl týmu poděkovat za bojovnost a sami hráči ukázali, že by se ani ve vodním pólu neztratili. V příštím utkání zajíždíme na horkou půdu do Rybníka a doufám, že sérii vítězných zápasů natáhneme.

Zpět