Slušný výkon na lekci z produktivity nestačil!!!

08.05.2010 20:46

Řetová - FK KERHARTICE

 

( 2 : 0 ) 6 : 1

Branky: 64. Beyer ( Váně, Martinec D. )

Sestava: Kalousek – Hanus, Badač, Březina, Kyral – Kopeček, Martinec K., Brodský, Beyer – Váně, Martinec D. ( 80. Chlumecký )

 

1. poločas

Dnešní utkání bylo pro nás sváteční, neboť jsme zajížděli na půdu nejlepšího týmu naší soutěže, který ještě nepoznal hořkost porážky. Citelné ztráty jsme už měli před utkáním, kdy nemohli pro červené karty nastoupit Dlabola a Vašátko. Přesto se na nás alespoň trochu usmálo štěstí a přijel nám pomoci Karel Martinec. Utkání však pro náš tým nezačalo dobře hned v 6. minutě lehkou střelu neudržel Kalousek a domácí pohodlně zakončili 1:0. To nebylo vše v 9. minutě jsme opět inkasovali po pasu za obranu kdy vyběhnuvší Kalousek míči cestu do sítě nezastavil 2:0. Poté se konečně dostalo do hry i naše mužstvo a ve 14. minutě hlavičkoval na malém vápně Váně do náručí brankáře. Následná série standardních situací k brankovým příležitostem nevedla. Ve 33. minutě skvěle zasáhl brankář Kalousek a udržel nás ve hře. Do konce poločasu jsme si žádné vyložené šance nepřipravili a dokonce i pozorněji bránili.

  
2. poločas

V druhé půli jsme chtěli skóre korigovat a pokusit se vyrovnat. To se nám však nepodařilo a domácí v 53. minutě po rychlém protiútoku navýšili skóre na 3:0. O minutu později z dalšího rychlého protiútoku jsme dostali už na hrozivých 4:0. V 55. minutě nás zachránilo před další brankou břevno. V 64. minutě jsme skóre kosmeticky upravili, když Hanus našel Martince D., který nacentroval do vápna, kde se Váně pokoušel o nůžky, nepovedenou střelu do branky dorazil Beyer 4:1. V 76. minutě jsme mohli snížit, když Martinec D. nebezpečně střílel z hranice penalty. V 78. minutě se Kalousek líbal s brankovou konstrukcí. J V 82. minutě prošel domácí hráč mezi čtyřmi hráči Kerhartic a přidal pátou branku 5:1. V 90. ( + 1. ) minutě domácí skóre upravili na 6:1 a tím i vyrovnali výsledek z podzimu. Vzhledem k průběhu utkání, kdy jsme nebyli výrazně horším týmem se jedná o krutou porážku, ale fotbal je o brankách a ty dnes stříleli pouze domácí a zaslouženě vyhráli. V příštím utkání je potřeba zase naplno bodovat, abychom se udrželi na špici tabulky.

Zpět