Role favorita utkání byla splněna na jedničku!!!

16.05.2010 16:41

FK KERHARTICE – Dolní Čermná

 
( 1 : 0 ) 5 : 0

 

Branky: 38. Kalousek ( Hanus ), 62. Martinec D. ( Beyer, Kyral ), 67. Martinec D., 71. Brodský ( Beyer ), 73. Beyer pen.

Sestava: Váně- Hanus, Badač, Martinec D., Kyral – Kopeček, Brodský, Březina, Martinec K. – Beyer, Kalousek ( 44. Chlumecký )

 

1. poločas

V dnešním utkání jsme chtěli potvrdit roli favorita a zároveň odčinit ztrátu z Řetové. Přesto v úvodních minutách měla hra obou mužstev řadu nepřesných přihrávek a k fotbalu měli obě mužstva daleko. Hosté však byli mírně aktivnější a v 25. minutě nás z dálky zaskočili, když trefili břevno. Ve 38. minutě jsme šli do vedení my, když nečekaný odkop Hanuse si brankář hostí nepohlídal a Kalousek se k míči dostal dříve a pohodlně zakončil 1:0. To byl také jediný světlý moment v prvním poločase co naše mužstvo mělo. V závěru došlo k nešťastnému zákroku na našeho Kalouseka, který musel být pro zranění střídán. 

  
2. poločas

V druhé půli došlo na naší straně k mírnému zlepšení. V 51. minutě po individuální akci Hanuse, který vybídl ke střele Brodského ten však jen těsně minul. V 54. minutě měli obrovskou šanci hosté, ale branku netrefili. V 56. minutě nás podržel brankář Váně, který zneškodnil další velkou šanci hostů. V 62. minutě Kyral našel Beyera a ten uličkou vybídl Martince D. k sólu a na jeho konci se míč objevil v síti 2:0. V 67. minutě došlo k chybné rozehrávce hostů, kterým se nepovedla malá domů a důraz Martince D. vedl k navýšení skóre 3:0. V 69. minutě hosté trefili podruhé břevno. O dvě minuty později v 71. minutě Beyer vybojoval míč a předložil ho Brodskému, který navýšil skóre na 4:0. V 73. minutě byl ve vápně faulován Beyer a následný pokutový kop proměnil 5:0. V závěru jsme měli ještě šance navýšit skóre, tu největší spálil Březina, když si nevhodně vybral místo levé pravou nohu, následná střela neměla gólové parametry. Vzhledem k výsledku utkání jsem spokojený, ale předvedená hra nemohla diváka potěšit. Doufám, že se mužstvo zvedne a v příštím utkání předvede i to, že umí hrát kvalitní fotbal.

Zpět