Na úvod povinné vítězství, ale výkon nic moc!!!

18.04.2010 18:19

FK KERHARTICE - Rudoltice

( 2 : 2 ) 4 : 2

Branky: 1. Váně ( Martinec D., Dlabola ), 38. Váně ( Beyer ), 59. Kyral, 64. pen. Beyer ( Kopeček )

Sestava: Kalousek – Březina, Badač, Vašátko, Kyral – Kopeček, Dlabola ( 74. Brodský ), Beyer, Hanus – Martinec D., Váně ( 87. Chládek )

1. poločas

Náše domácí a zároveň první utkání v jarní části nezastihlo tým Kerhartic v nejlepší formě. Utkání začalo bláznivě hned po rozehrání jsme se dostali do vedení kdy po narážečce Dlaboli s Martincem D., který krásnou uličkou našel Váněho a ten rozvlnil síť 1:0 ( branka padla po 11s od úvodního hvizdu ). V 7. minutě po obrovské hrubce brankáře Kalouska, který doslova namazal hostujícímu útočníkovi a ten jeho hrubku po zásluze potrestal 1:1. Následně byla hra plná nepřesností na obou stranách. V této fázi hry se ani nedalo mluvit o fotbale. Spíše to vypadalo jako by se na hřišti pohybovali šestiletí kluci, kteří hrají fotbal poprvé v životě. Ve 36. minutě to z dálky zkoušel Březina, ale branku netrefil. V téže minutě nás hosté opět po naší hrubce potrestali a po zásluze se dostali do vedení 1:2. O dvě minuty později jsme vyrovnali z náhodné akce, kdy Beyer propasíroval míč na Váněho a ten se opět nemýlil 2:2.

2. poločas

V druhé půli se naše mužstvo postupně vzpamatovávalo a nechtělo připustit ostudu. Zlepšili jsme přihrávky a pohyb na hřišti i když to také pramenilo ze soupeřovi horší fyzické kondice. V 59. minutě se ve vápně hostů dostal k odraženému míči Kyral a uklidil míč do branky 3:2. Od této chvíle už na hřišti panovalo pouze jedno mužstvo a to naše. V 60. minutě hlavičkoval Březina nad branku. V 64. minutě po krásné individuální akci byl ve vápně faulován Kopeček a následnou penaltu Beyer proměnil 4:2. V 67. minutě se z křídla řítil na brankáře Martinec D., ale brankář jeho střelu s obtížemi zneškodnil. V 75. minutě po individuální akci a následné střele z vápna Váně jen těsně minul branku. V 77. minutě ho napodobil Brodský. V závěru se už nic významného nestalo a naše mužstvo po zlepšené druhé polovině utkání zaslouženě vyhrálo a potvrdilo roli favorita. Přesto máme pořád na čem pracovat, neboť takový výkon na týmy z horní poloviny tabulky stačit nebude.

 

Zpět