Boj o druhé místo jsme nezvládli!!!

25.04.2010 20:46

Zámrsk - FK KERHARTICE

      ( 1 : 1 ) 3 : 1

Branky: 3. Martinec D. (Beyer, Brodský )

Sestava: Váně – Březina, Badač, Vašátko, Kyral – Kopeček, Dlabola, Brodský, Beyer ( 78. Wollmann ) - Hanus, Martinec D. ( 45. Kalousek )

1. poločas

Další utkání jsme odehráli na horké půdě v Zámrsku, kde se nevyhrává. Začátek jsme měli výborný hned ve 3. minutě jsme se dostali do vedení, když po krásné kombinaci Brodského s Beyerem, který poté nacentroval do vápna a tam míč do sítě uklidil Martinec D. 0:1. V 8. minutě došlo k vymyšlené penaltě pro domácí a ty této výhody využili a srovnali skóre na 1:1. V 10. minutě opět zahrozili domácí, ale Váně střelu vyrazil na roh. Ve 12. minutě došlo k vyloučení našeho hráče Vašátka, který zastavil rychlý protiútok domácích faulem. Poté se hra odehrávala spíše ve středu hřiště, ale ve 34. minutě Dlabola zachránil téměř jistý gól domácích, když skluzem vykopával míč z brankové čáry. Naši fotbalisté do poločasu  v deseti bojovali, ale do vyložených šancí se nedostali.

  
2. poločas

V druhé půli došlo ke změně našeho brankáře, kterého vystřídal Kalousek a Váně se postavil na hrot. Ze hry odešel Martinec D. Ve 46. minutě se do dobré šance dostal Beyer, ale brankáře nepřekonal. V 52. minutě ze standardní situace nechal vyniknout domácího brankáře Brodský. V 56. minutě se zaskvěl brankář Kalousek, který vyrazil střelu domácích na roh. V 62. minutě pro rychlém protiútoku se po centru z křídla prosadil hlavou domácí útočník a domácí se dostali poprvé do vedení 2:1. Naši fotbalisté však hlavu nesklopili a bojovali. Po jedné šanci měli Váně i Beyer, ale branku netrefili. V 72. minutě po kombinaci na jeden dotek se po centru z křídla dostal k míči Váně a z hranice penalty branku přestřelil. V 87. minutě po jednom z dalších nebezpečných protiútoků se domácí opět prosadil a pečetili výsledek na 3:1. Vzhledem k vývoji utkání a řízení hry „domácím“ rozhodčím jsme měli na to, abychom zde vyhráli. Doplatili jsme však na neproměňování šancí. Přesto chci mužstvu poděkovat za bojovnost, když téměř 80 minut hrálo o deseti a bylo na hřišti lepším týmem. Je vidět, že tento tým má vnitřní sílu na které se dá stavět.

 

Zpět