Kerhartice nastříleli Albrechticím "bůro"!!!

02.05.2010 17:00

FK KERHARTICE - Albrechtice

( 2 : 0 ) 5 : 0

Branky: 28. Dlabola, 40. Březina ( Brodský, Martinec D. ), 49. Březina ( Kalousek ), 74. Badač ( Beyer ), 81. Wollmann ( Kyral )

Sestava: Váně – Hanus ( 82. Chládek ), Badač, Dlabola, Kyral – Kopeček, Březina, Brodský, Beyer – Kalousek ( 67. Wollmann ), Martinec D.

1. poločas

V dnešním utkání jsme se snažili napravit reputaci z utkání ze Zámrsku, kde jsme odjížděli s prázdnou. Od úvodních minut jsme soupeře přitlačili na jeho polovinu, ale do vážnější šance se nedostali. V 18. minutě ze standardní situace trefil náruč hostujícího brankáře Martinec D. Ve 28. minutě to opět ze standardní situace zkoušeli domácí, ale tentokrát si míč postavil Dlabola a z 30 metrů se trefil pod břevno 1:0. Ve 40. minutě přihrál Martinec D. Brodskému, který našel zcela volného Březinu a ten se z 22 metrů nádherně trefil k pravé tyči 2:0.

  
2. poločas

V druhé půli jsme se snažili utkání pojistit třetí brankou, která by utkání rozhodla. Ve 48. minutě to ze standardní situace zkoušel Brodský, ale nechal vyniknout hostujícího brankáře. Přesto se nám podařilo dát soupeři třetí gól, když ve 49. minutě po narážečce Březiny s Kalouskem se prvně jmenovaný ocitl sám před brankářem a střelou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť za hostujícím brankářem 3:0. Následně naše mužstvo polevilo a hosté začali nebezpečně kousat, ale všechny útoky končili u našeho vápna a nebo dlouhé míče sbíral brankář Váně. V 63. minutě proběhl téměř celým hřištěm Beyer, ale brankáře nepřekonal. V 74. po rychlé útočné akci se Beyer dostal ke střele, ale brankář míč vyrazil na roh. Následný roh rozehrál právě Beyer, který našel hlavu Badače a ten rozvlnil síť počtvrté 4:0. V 76. minutě vybídl Dlabola k sólu Wollmanna, ale tomu se brankáře přehodit nepodařilo. V 80. minutě měl dvě velké šance Hanus, ale branku nedal. V 81. minutě našel Kyral ve vápně Wollmanna a ten tentokrát volil střelu přímo, která skončila za bezmocným brankářem popáte 5:0. V závěru jsme už další branku nepřidali a tak zaslouženě vyhráli po velmi dobrém kolektivním výkonu. Dokonce jsme podruhé v sezóně nedostali branku. V příštím utkání se nám to bude hodit, když hrajeme na horké půdě v Řetové.

 

Zpět